De mest fantastiske søer på New Zealand

Jeg rejste selv til New Zealand i 2012, og var helt forbløffet over naturen og sceneriet generelt. En ting som sætter sig fast i ens hukommelse er deres fantastiske søer. New Zealands landskab er råt, men samtidig postkort smukt hele vejen igennem. Og det står ekstremt uberørt hen! Her er en liste over de mest fantastiske søer på New Zealand.

Lake Wakatipu

Mountain range and Lake Wakatipu between Queentown and Glenorchy

Lake Wakatipu er at finde på den sydlige ø. Ydemere er det også den længste sø på New Zealand. Det er også blevet populært grundet backpacker paradiset Queenstown, hvor backpackere kan få stillet alle deres adrenalinrus!

Bag ved Lake Wapatipu ligger The Remarkables, som er et sti og bjergområde der er kendt fra The Lord of the Rings.

Lake Taupo

Taupo

Lake Taupo er en enorm ferskvandsø midt på den nordlige ø. Det er den største ferskvandssø i hele Oceanien. Det er krateret fra en vulkan der hed Oruanui, som var i udbrud for 26,500 år siden.

Lake Tekapo

Lake Tekapo, New Zealand

Lake Tekapo er en af de kendteste søer på New Zealand, og var også den første sø jeg så. Den er at finde på den sydlige ø. Det kan i godt vejr være helt fantastisk at besøge søen, og man kan være heldig at kunne se hele vejen over til Mt. Cook, New Zealands højeste bjerg.

Champagne Pool

Champagne Pool at Wai-o-Tapu geothermal area

Wai-O-Tapo er et geotermisk område på den nordlige ø. Her kan man finde den verdensberømte så Champagne Pool. Området er kendt for mudderbadning, gejsere og stenenes fantastiske farver.

Laka Pukaki

Lake Pukaki, New Zealand

Lake Pukaki har den mest fantastiske blå farve, hvilket også afspejler sig på billedet overfor. Her kan man også se Mount Cook i baggrunden, hvilket kan give helt fantastiske fotografier.

The Emerald Lakes

Emerald Lakes, New Zealand

The Emerald Lakes ligger i et geotermisk terræn. Her har også været ekstremt meget vulkansk aktivitet. The Emerald Lakes er en del af The Tongariro Alpine corssing, som er New Zealands mest populære hike område i Tongariro National Park. Her er både gejsere, naturlige varme pools og meget mere. Vandets farve i søen forekommer på grund af vulkanske mineraler.

 

Som man kan se på billederne, er det virkelig et uvirkeligt sceneri. Alle burde backpacke New Zealand mindst en gang i livet. Jeg ved hvert fald, at jeg glæder mig til at komme tilbage en gang!

Billedmateriale fra Google, Flickr og BackpackingMatt

Støt holdet bag We Backpack

Folkene bag We Backpack er blevet iværksættere, og har startet backpacking webshoppen Backpackerlife.dk, med en tro på, at vi kan hjælpe folk med at rejse oftere! Vi har satset på godt købsmandskab og i høj grad god kundeservice.

Backpackerlife.dk forhandler alt fra rygsække over til rejseudstyr. Er du helt i tvivl om hvad du skal købe på din første tur, så har vi lavet pakketilbud, hvor du kan spare penge og samtidig få alt relevant til din backpacking rejse samlet i én pakke. Læs mere om de 3 pakker her.

Smid en kommentar