Verden Er Ikke Så Farlig Som Man Tror

Vi synes det at rejse er det bedste i verden – og håber du vil synes det samme! Hvis du ikke er sikker på hvor du skal starte på siden, så har vi lavet denne sektion til dig.
Formålet med We backpack er, at lave den side vi selv manglede, da vi planlagde vores første post-gymnasiale jordomrejse i 2012. Min ven Kristian og jeg var ærlig talt træt af urigtige og kommercielle sider.

Jo længere tid man skal backpacke, jo mere uoverskueligt kan rejsen virke at planlægge. Med denne side vil vi give dig inspiration fra vores rejseerfaringer samlet i guides, tips og artikler. Og det om det er hjælp til første backpacking tur eller inspiration til femte backpacking tur. Man kan altid rejse bedre!

Denne side bliver udviklet løbende når vi eller gæsteskribenter tager på nye backpacking rejser – så vend tilbage. Ligger du inde med spørgsmål kan du prøve at skrive til andre rejsende i vores nye rejseforum eller alternativt skriv til os. Vi vil gerne hjælpe 🙂 Ydemere kan du læse om folkene bag siden her.

Klik her for Start siden kun med links.

Stilheden før stormen

Er du allerede ramt af “the travel bug”, så scroll en smule ned. Hvis du derimod mangler lidt inspiration inden din backpacking tur, læs om spontanitet, se Buzzfeeds rejsevideo og ikke mindst lad os overbevise dig om at man sagtens kan rejse med næsten ingen penge på lommen. Er du til rejsecitater så læs vores bedste her.

Klar, parat – start! Eller hvad?

Det kan være fantastisk uoverskueligt at skulle ud og rejse mere end “bare” en charterferie. Det er det stadig for mig selvom jeg har prøvet det før. Som med alting kan man forbedre sig og gøre tingene bedre, og derfor kan du lære af mange rejsendes fejl i artiklerne under her. Læs den ultimative pakkeliste, kontrollere med tjeklisten at du ikke glemmer noget essentielt i Danmark, led nettet mere effektivt for flybilletter og generelt rejs mere effektiv med artiklerne her!

Visum guides

Skulle du have planer om at backpacke Indien eller Visum så er her vores populære komplette visum guides:

Visum guide til AustralienVisum guide til Indien

Under turen

I disse artikler er her hjælpende hånd under turen. Læs om at spare penge undervejs og undgå at spild dyrebar tid på jetlag. Vær’ sikker med din rygsæk (dit hjem når du rejser) og som alle backpackere oplever, så vil du have dårlige rejsedage. Læs herunder hvordan du overkommer de få der er!

 

Indtil næste rejse

Denne “Start her” side er lavet efter jeg er flyttet til Aarhus for en stund. Som jeg venter du sikkert også spændt på næste udlandseventyr. Indtil næste tur (min er til Østeuropa) opret en rejseprofil på vores side, hjælp andre rejsende i forummet, samt research om spændende destinationer både her på siden og på nettet. Den glæde og det perspektiv rejseri giver til ens hverdag herhjemme er for mig enormt! En kø på E45 i Jylland er pludselig intet sammenlignet med en kø i Sukhumvit, Bangkok 🙂

Vi er her kun for en stund – så der skal opleves og leves! 🌍

Gratis rejseprofil og forum?

Den er jeg klar på!