Drop de sikre pakkeløsninger, der skræddersyes fra ende til anden hjemmefra og ofte ledsages af et hav af medrejsende. Dette er meget sjovt en enkelt gang, men vil du prøve dig selv af og vokse som personlighed, er en spontan rejse klart at foretrække. Man kan komme langt med blot at bestille en billet ud af landet, og så tage dagene som de kommer. Personligt er jeg typen, der foretrækker at tage dagene, som de kommer og ikke bestiller andet end en flybillet hjemmefra. Resten kommer som rejsen skrider frem. Derudover har det bestemt sine fordele selv at organisere sin rejse:

1)      Ønsker man at opleve mere end et bestemt sted, så er der ingen til at forhindre det. Eller finder man ud af, at man måske er havnet et sted, hvor man ikke får det ud af turen, man havde ventet, står det en frit for at bevæge sig videre.

2)      Mulighederne bliver mange flere. Når man kommer til steder, man ikke har været før, så oplever man stemningen og hører blandt lokale eller andre rejsende, hvad der er værd at opleve i området. Sidder man derhjemme, så er man ofte let modtagelig for hvad, der popper op på tv, i reklamerne eller på computeren, og man får derfor ikke mulighed for at se, hvad der ellers er af muligheder.

3)      Tag skridtet! En backpacker-rejse handler ikke kun om at få en masse oplevelser. Det handler i lige så høj grad om at udvikle sig selv som menneske og indordne sig i helt nye miljøer og kulturer, hvor man ikke længere er på sikker grund.

Når først man kommer ud og står på egne ben, lærer man rigtigt, hvad det vil sige at være rejsende med en backpack på ryggen og en hel verden ventende foran sig!

spontanitet

Støt holdet bag We Backpack

Folkene bag We Backpack er blevet iværksættere, og har startet backpacking webshoppen Backpackerlife.dk, med en tro på, at vi kan hjælpe folk med at rejse oftere! Vi har satset på godt købsmandskab og i høj grad god kundeservice.

Backpackerlife.dk forhandler alt fra rygsække over til rejseudstyr. Er du helt i tvivl om hvad du skal købe på din første tur, så har vi lavet pakketilbud, hvor du kan spare penge og samtidig få alt relevant til din backpacking rejse samlet i én pakke. Læs mere om de 3 pakker her.

Smid en kommentar