Møntfod i Laos

Rejseforum Verdensdele Asien Møntfod i Laos

Tagget: 

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1907
  Rejseren
  Deltager

  Hej 🙂

  Det her et mit første indlæg, men jeg synes jeg får tvetydige svar på nettet. Hvad er møntfoden i Laos? Er det virkelig http://www.xe.com/currency/lak-lao-or-laotian-kip kip, eller kan jeg også bruge møntfod fra de omkringliggende lande?

  Vh
  Rejseren

  #1949
  Peter
  Deltager

  Hej.

  Så vidt jeg er orienteret, kan du både benytte LAK (Laos Kip) , US Dollars, Euro og Thai Baht. Dette selvfølgelig lidt alt afhængig hvor du handler. På større hoteller/restauranter og generelt i de meget tourist besøgte områder skulle det ikke være noget problem at bruge Euro og USD. Ligeledes kan der også her de fleste steder betales med Mastercard og VISA.

  Til mindre udgifter som transport og gadehandel ville det være fordelagtigt at bruge KIP, da det er lettere at “prutte” med.

  Jeg vil derfor anbefale en god blanding. Mest fordi, at 1 DKK ca. er 1200 LAK og man ender derfor hurtigt med en kæmpe stak pengesedler, hvis dette er den eneste valuta man benytter sig af. Dette, synes jeg i hvert fald, kan være lidt ubehageligt og utrygt at rende rundt med..

  Derudover er:
  1 EUR = ca. 9000 LAK
  1 USD = ca. 8100 LAK.

  Håber dette var brugbart 🙂

  Mvh
  Peter

  #1983
  Lars Kjær
  Keymaster

  De bruger KIP i Laos ja 🙂 Men du kan også bruge Thailandske baht o.l. ved grænseovergange 🙂 Ligeledes er USD også gangbar i det meste af Sydøstasien.

  /Lars

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.