Backpackdestinationer

De bedste backpackdestinationer for din næste rejse (2023)

Overvejer du at tage på en backpackrejse i løbet af 2023? Vi giver dig her vores anbefalinger til de bedste backpackdestinationer i 2023.

Backpacking 2023

Der findes et væld af muligheder for backpacking rundt omkring i verden, og derfor er det også svært at sige hvilke backpackdestinationer der er bedst. Det afhænger meget af ens personlige præferencer og interesser, og ud fra det bør man planlægge sin næste backpackerrejse. Det er en god ide at skrive de destinationer man har i tankerne ned, og derudfra sammenligne og vurdere hvilke steder der passer bedst på sine interesser og budget.

 

Vores bud på de bedste backpackdestinationer i 2023

  • Asien: Asien er et meget stort kontinent, og har derfor også et væld af muligheder for backpacking. Her finder du et bredt udvalg af mange forskellige kulturer, spændende historiske fortæller, samt en overdådig natur. Asien er generelt meget populært at rejse i for unge mennesker på grund af lave omkostninger, billig og god mad, samt en masse ting at se og opleve.
  • Australien og New Zealand: Disse to lande er forholdvist dyre at rejse rundt i, men alligevel er det en meget populær destination for backpackere. Dette skyldes den fantastiske natur landende byder på med store bjerge, fine strande og kænguruer. Det er også populært at leje en autocamper, og tage på roadtrip i de to lande. Det er nemt at rejse rundt i Australien og New Zealand, da der er styr på transport, så det er let at komme rundt. For at gøre det billigere, så kan man blandt andet have noget frysetørret mad med i baggagen.
  • Europa: Selvom man måske tænker at Europa er kedeligt, så er det altså stadig fyldt med historiske byer, meget forskellige og imponerende landskaber, samt en masse kulturelle ting at opleve. I Europa er det primært lande som Italien, Frankrig, Østrig, Schweiz, Spanien og Tyskland, som er populære for backpackere.
  • Afrika: Afrika er også et land som er populært at backpacke i. Her er det blandt andet lande som Egypten, Sydafrika og Marokko som er populære at rejse til. Afrika byder på mange forskellige kulturer, samt et meget spændende dyreliv, hvor du også har mulighed for at komme på safaritur i savannen.

 

Hvad bør jeg være opmærksom på, som backpacker i disse lande?

Der er selvfølgelig nogle ting, der er gode at være opmærksom på når man backpacker i mange forskellige lande. Vi giver dig her vores bud på, hvor du bør være opmærksom når du rejser i Asien, Australien, New Zealand, Europa og Afrika. Du kan altid følge med i rejsevejledningen for de pågældende lande hos Udenrigsministeriet.

  1. Asien: Du bør i Asien være opmærksom på, at kulturen og de sociale normer er meget anderledes end dem man er vant til. Asien har generelt et meget gæstfrit folkefærd, så længe du respektere dem, så respektere de også dig. Derfor er det en god ide, at du som backpacker er respektfuld over deres traditioner. Derudover bør du være opmærksom på kvaliteten af maden du får, da de ikke har de samme regler for fødevarer, som vi har herhjemme. Derudover anbefaler vi at du køber vand på flaske, da vandet ikke altid er lige rent.
  2. Australien og New Zealand: Du bør i Australien og New Zealand være opmærksom på, at der godt kan forekomme lang transporttid fra den ene lokation til den anden, men der er heldigvis gode transportmuligheder herunder bus, bil og fly. Derudover bør du selvfølgelig være opmærksom på din egen sikkerhed og om der er steder i landet du bør undgå som backpacker. Du bør respektere landenes kultur og traditioner, da det godt kan være meget forskelligt fra hvad man er vant til herhjemme.
  3. Europa: Du bør i Europa være opmærksom på, at det godt kan være relativt dyrt at rejse rundt, både overnatning og transport. Dog er der rig mulighed for at komme rundt, og mange forskellige transportmidler. Derudover bør man som turist respektere landenes traditioner. Det er i Europa en god ide at lære lidt lokalt sprog også, på trods af, at mange også taler engelsk. Dog er det godt at kunne lidt tal, så man kan bestille i baren eller i supermarkedet.
  4. Afrika: Du bør i Afrika være opmærksom på, at nogle steder er kriminaliteten høj og derfor bør du undgå disse områder for din egen sikkerhed. Derudover bør du være opmærksom på hvilke vacciner du skal have, for ikke at risikere sygdom. Kulturen er meget anderledes end den vi er vant til, og derfor bør man respekterer befolkningen og deres traditioner.

 

Vi hos webackpack.dk håber at vores personlige anbefalinger til de bedste backpackdestinationer i 2023 hjalp dig godt på vej, og så er der ikke meget andet end at ønske dig en fantastisk god rejse! 🙂

 

 

Smid en kommentar