Backpacking Europa

Ungdomsrejser i Europa: Gør dig klar til dit livs backpacking-oplevelse (2023)

Er du klar på dit livs backpacking-oplevelse? Vi kommer her med vores bud på, hvordan du kan backpacke i Europa. Vi lover dig, at du kommer til at opleve Europa på en helt anden måde.

Backpacking Europa

Mange tror at Europa er et kedeligt sted at backpacke, men faktisk er der et væld af muligheder for backpacking i Europa. Du vil komme til at opleve Europa på en helt anden måde, og du får undervejs på din tur mulighed for at opleve mange forskellige kulturer, unikke landskaber og nye mennesker.

 

Hvad er fordelene ved en backpackerrejse i Europa?

Først og fremmest vil backpacking i Europa være en helt ny måde at opleve kontinentet på. Europa er meget smukt, byder på mange forskellige kulturer, og har en masse seværdigheder du kan besøge på din rejse. Vi fra webackpack.dk har selv været på backpacking i Europa, og kommer her med vores erfaringer:

  1. Seværdigheder: Du kan på din backpackerrejse i Europa vælge at besøge de mange populære seværdigheder, men du kan også vælge at opleve de mindre kendte områder. Fordelene ved at begive sig ud på de mindre kendte områder er, at du kan opleve noget unikt som ikke mange andre har oplevet førhen. Vi anbefaler at blander det lidt, og ser de populære seværdigheder, samme tid med at du også besøger mindre kendte områder.
  2. Mød andre mennesker: En af fordelene er helt klart også muligheden for at møde andre mennesker, ligesom på alle andre backpackerrejser. Du har muligheden for at møde nye mennesker, som også elsker at backpacke og opleve verden på en anden måde, og mange ender ofte med at dele oplevelserne undervejs med mennesker de møder. Det er noget af det der er helt unikt ved backpacking.
  3. Frihed: Man kender ofte til områderne i Europa, og derfor er det også lidt nemmere at være spontan, og tage nogle hurtige beslutninger. Der er god og nem adgang til transport i Europa, og derfor vil det også være forholdvist nemt at gå til. Dog kan transportpriserne godt være lidt dyrere i Europa. Der er 49 lande i Europa, og du har muligheden for at besøge alle de lande du har lyst til.

 

Nu har du hørt lidt om fordelene ved backpacking i Europa, og vi vil nu komme med nogle forslag til, hvor du kan backpacke alt efter dine interesser og ønsker.

 

Hvilke lande i Europa er gode at backpacke i?

  1. Tyskland: For at starte lige i “baghaven”, så tænker du nok at du Tyskland virker som et kedeligt land at backpacke i. Tyskland har mange spændende seværdigheder at opleve, og man skal ikke ret langt ned i landet, før der er store bjerge. Tyskland byder også på mange unikke vandreruter. Vi har selv vandret i Lohmen, Sachsen som kun ligger 7-8 timers kørsel fra den danske grænse. Her bør du overveje at vandre op til Bastei, som er en unik klippeformation.
  2. Portugal: Du finder i Portugal nogle meget unikke landskaber. En af fordelene ved at backpacke i Portugal er også, at det er et forholdsvist billigt land at overnatte i. Der er gode muligheder for at finde billig overnatning på et hostel eller Airbnb. Derudover byder Portugal også på nogle meget unikke slotte, som helt sikkert er et besøg værd.
  3. Frankrig: Frankrig byder også på en unik oplevelse som backpacker. Landet byder på nogle fantastiske vandreruter, som du ikke finder i mange andre lande. En af de mest unikke vandreruter i Frankrig er Tour Du Mont Blanc. Derudover byder Frankrig også på en masse spændende seværdigheder, hvor Paris er en af de populære byer at opleve.
  4. Slovenien: Dette land er vores bud på en uset perle. Slovenien byder på meget unikke landskaber. Udover at byde på meget unikke landskaber, så er Slovenien også et meget billigt land at rejse til/i. Slovenien ligger i Østeuropa og er cirka en flyvetur på 2 timer. Landet er kendt for sine unikke bjerge, meget smukke søer og skove.
  5. Schweiz: Schweiz byder på mange smukke bjergformationer og historiske oplevelser. Derudover er landet generelt meget sikkert at rejse rundt i. Der findes også mange unikke vandreruter i landet, som er værd at overveje at prøve med backpack.

 

Se et stort valg af udstyr til din backpackerrejse her. Vi håber at det har hjulpet lidt på dine overvejelser. Ellers er du velkommen til at stille spørgsmål, og vi fra webackpack ønsker dig en rigtig god rejse uanset hvorhen den går. 🙂

 

 

Smid en kommentar