Manhattan eller suburbs i New York?

Rejseforum Verdensdele Nordamerika Manhattan eller suburbs i New York?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2100
  Tina
  Deltager

  Hejsa.

  Min veninde og jeg er ved at planlægge en tur til New York og er kommet i tvivl om hvorvidt, det er dødsens nødvendigt at bo på Manhattan eller om vi kan nøjes med at bo ude i suburbs som Queens, Brooklyn eller måske New Jersey?

  Vi vil selvfølgelig foretrække at bo på Manhattan, men da sad og så på hotelpriser fik vi lidt et chok over hvor dyrt det er :O

  Man har jo hørt så mange historier om hvor “farlige” yderområderne kan være og tænkt, at det måske derfor ikke er noget for to blonde piger som os 🙂 Derudover ved vi ikke, om det er det værd at spare de penge for hver dag at skulle bevæge os ind til centrum.

  Håber nogen kan hjælpe 🙂

  Mvh
  Tina

  #2115
  Niels Peter
  Deltager

  Hej Tina.

  Selvsagt er det en fornøjelse at bo på Manhattan. At vågne op derinde, kigge ud af vinduet og se/opleve den travle New Yorker stemning er virkelig fedt. Man kan virkelig fornemme, at der er run på, og den korte dag skal bruges til at opnå alt for mange gøremål.

  Når det så er sagt, er det som du selv siger, virkelig dyrt.. Der kan opnås store besparelser ved at bo lidt udenfor Manhattan i områder som New Jersey, Brooklyn eller Queens, som i sig selv, såvel som Manhattan, er en seværdig turistattraktion. Derudover kan man her få lidt mere ro i forhold til hvis man bor inde midt på Manhattan, hvor der jo aldrig er roligt. At pendle frem og tilbage hver dag kan ganske vidst virke lidt træls, men togturen varierer fra omkring 30 minutter, (alt efter hvor i vælger at bo) og er dermed en overkommelig transportid.

  Hver af de fem “boroughs” (Manhattan, Bronx, Brooklyn, Queens, Staten Island) har hver deres pros and cons. I forhold til sikkerhed ville jeg nok undgå South Bronx. Ganske vidst, kan et besøg på Yankee stadium være en positiv oplevelse, men efterfølgende ville jeg komme ud af stadion relativt hurtig og følge store mængder mennesker væk derfra..

  Alt i alt, vil jeg sige, at Manhattan selvfølgelig er det optimale valg. Her er der dog også steder med mere fordelagtige priser, såsom Harlem, som folk har lidt blandet oplevelser med om er sikkert eller ej. Bygningerne er ikke så fine som andre steder på Manhattan, så hvis i helst vil undgå faren for at gå alene på gaden, vil mit råd til jer være, at bo på Manhattan.

  Nu ved jeg ikke hvor længe i har planer om at være i NYC, men et godt alternativ til at være 14 dage der, er at tage et par dage i en anden storby som Boston, Philadelphia eller Washington DC. Her kan i måske spare lidt penge i forhold til NYC og dermed have råd til at bo mere centralt på Manhattan. Der går toglinier til begge byer og tager alle sammen indenfor 4 timer i tog at komme til.

  Håber det er brugbart og ha’ en forrygende tur når i når så langt! Skulle du have yderligere spørgsmål skal du være velkommen til at skrive anytime 🙂

  Mvh
  Niels Peter – webackpack.dk

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.