Visum i USA og videre til Cuba/Mexico

Rejseforum Verdensdele Nordamerika Visum i USA og videre til Cuba/Mexico

Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af 1 år, 1 måned siden.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2536

  Helena

  Hejsa!

  Jeg håber nogen kan hjælpe mig med mit spørgsmål, uanset hvad jeg googler, synes jeg ikke lige jeg kan finde svar på det. Men ellers må næste skridt være at ringe til ambassaden.
  Min kæreste og jeg skal ud og rejse her til sommer, vi starter i Canada, rejser så til Alaska, og så går turen nedaf, gennem hele USA. Efter USA er planen enten at rejse til Mexico eller til Cuba, og derfra videre ned. Planen er vi ender i Argentina. Vi er i gang med at undersøge visumregler, vaccinationer etc. i de forskellige lande vi regner med at besøge.
  I USA står der, “Der kræves gyldig returbillet eller videregående billet til et land uden for Nordamerika og Caribien.” Vi regner med at udnytte de 90 dage så godt som muligt, men eftersom vi skal rejse videre igennem Cuba/Mexico, skal vi så have bevis på vi rejser ud fra Mexico i løbet af de 90 dage? Eller hvordan kommer man rundt om den? For vi vil jo også gerne bruge et par uger både i Cuba og i Mexico. Eller skal man fx bare købe en billet fra Argentina (ca 7-8 mdr efter vi rejser ud af USA), som man så kan afbestille om nødvendigt, og så har vi da et bevis på vi ikke har planer om at rejse tilbage til USA?
  Håber I forstod spørgsmålet.

  Helena

  #2746

  Lars Kjær
  Keymaster

  Hej Helena 🙂

  Jeg prøver at give et bud på dit spørgsmål.

  For det første – har i styr på hvor lang tid i skal være i USA, og hvilke papirer i skal have hvis i er der i lang tid?

  Jeg har selv rejst den omvendt tur – det vil sige fra Argentina op til Columbia. Jeg tror ikke i får problemer i Sydamerika da det danske pas er ret velset i Sydamerika, dvs. det er let at få visum og opholde sig i landene.

  Så vidt jeg kan læse på nettet, så er det nok at have et bevis som fx en hjemrejse billet fra Argentina. I kunne jo også købe en togbillet ud af Mexico til fx Guatamala eller Belize – så har i i min optik bevis.

  Der er en rigtig god generel artikel om backpacking i Mexico her:
  https://www.gapyear.com/articles/90429/lexi-quintons-guide-to-mexico

  De bedste hilsner,
  Lars

  #3934

  Helena

  Hej Lars!
  Ked af jeg først får svaret nu, men har ikke set det før! Men tusind tak for svaret, der er heldigvis stsdig 2 måneder til afrejse, så dit svar er meget behjælpeligt. Og tak for linket det vil jeg lige tjekke ud.

  Helena 🌎

  #4713

  Sara

  Hej Helena,

  Faldt lige over denne tråd, da min kæreste og jeg står præcis i samme problematik. Vi er ved at planlægge en tur til næste år, hvor vi vil rejse fra Canada og videre ned gennem USA, for derfra at tage til Mexico og videre ned. Så vidt jeg kan læse mig frem til, kræves der også en flybillet ud af USA som er længere væk end Mexico. Vi vil flyve til Canada og så evt. køre over grænsen til USA og flyve fra USA til Mexico eller køre. Hvis det kan lade sig gøre.

  Jeg er derfor bare nysgerrig efter at høre, hvad I endte med at finde ud af/gøre?

  Bedste hilsner,
  Sara

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.