Føl dig som Tarzan og tag en tur ud i en af de ægte men dog uvirkelige regnskovseventyr rundt om i verden, der blot venter på at blive udforsket.

Svævebane over jungleland, Cape Tribulation, Queensland, Australien

For det bedste overblik over den tætte regnskov, vil det mest optimale uden tvivl være at være den lille fugl, svævende i vinden. Det opnår vi som menneske nok aldrig – og dog! Det er opnåligt via zip-lining, der vel bedst kan beskrives som værende en svævebane, hvor du på bliver ført gennem tropisk regnskov, som grænser op til Dantree Cape Tribulation National Park. På turen har du ydermere udsyn over det krystalblå ocean og ikke mindst Great Barrier Reef, plus du er pludselig ét med naturen, fuglene, sommerfuglene og de små farvestrålende insekter, der omgiver dig. Er du til endnu mere udforskning af junglelivet, så berig dig selv med en natvandring gennem flagermusenes, ederkoppernes og slangernes færden på den skæve tid af døgnet.

Jungle Surfing (www.junglesurfing.com.au) er en aktivitet beliggende i privat reservat, der dog benytter godkendte og uskadelige redskaber for naturen, hvilket betyder, at din oplevelse i kablet ikke går ud over træerne, du hænger i.

Mountain Biking, Chi Phat, Cambodia

Ved at bekæmpe junglen på cykel, er du sikret ikke mindre end et uforglemmeligt adrenalinkick, hvor lianer, eksotiske frugter og farverige dyr suser forbi i et hæsblæsende tempo. Chi Pat økoturistsiden tilbyder en række af ture i den fugtige junglemulds trails med en baggrund bestående af bjerge, vandfald og hvis du er heldig, elefanter i leg. Scenen er sat for en outstanding naturoplevelse!
Beliggende i Krâvanh Mountains med formålet fra 2007, hvor NGO Wildlife Alliance havde en idé om at skabe en indkomst til områdets lokalbefolkning ved at promovere de små naturperler, regionen besidder.

Turene varier fra den ”lette” rute på 12 km i kuperet terræn til en mere seriøs tur på 42 km. der inkludere en lille snack-pause. Nogle ture indeholder sågar overnatning i det fri of svømmeture i de naturlige vandfaldspools. Besøg www.ecoadventurecambodia.com for mere info.

Spot en tiger, Chitwan National Park, Nepal

Hvis du il se en tiger, der ikke har sin daglige gang I zoologisk have eller på din Kellogs-pakke, så slå vejen forbi Chitwan National Park i den nepalesiske jungle. Her finder du både dag- og natture, der hjælper dig med at få glimt af denne enestående dyrekonge. Selv hvis du ikke er den store tiger-tilhænger, er der stadig masser af muligheder for udfoldelse i parken. Der er rig mulighed for at spotte alverdens andre mærkværdige dyr såsom bøflerne, leoparden samt mange andre. Turene forgår desuden på elefantryg, kano, jeep og til fods.

Initiativtagerne til projektet er Travel Tiger safaris som er godkendt af zoologiske og lokale naturguides. Besøg dem på www.responsibletravel.com

Hvidvands-rafting, Amazon Basin, Ecuador

Ingen jungle-liste er fuldendt uden storhittet over dem alle – Amazonas! Og den bedste måde at opleve denne på er da også ved at kaste sig ud i den og blot tage imod alt, hvad den tilbyder. En af de bedste måder at opleve enestående natur og adrenalinrush ud over alle grænser er ved riverrafting ned gennem en af floderne. Startende i de små hurtige floder, der leder ud i bredere løb, hvor motoriserede dug-out kanoer lader dig tage de større nedfald. Hvilken perfekt måde at afslutte sin jungletur!

For nærmere info besøg www.untamedpath.com som har ture fra Quito, Equardor i periden januar til marts og juli til december.

Jeg håber, det gav dig lyst til at tage en tur ud i en af de mange unikke jungleoplevelser, der blot ligger og venter på at blive tæmmet!

Støt holdet bag We Backpack

Folkene bag We Backpack er blevet iværksættere, og har startet backpacking webshoppen Backpackerlife.dk, med en tro på, at vi kan hjælpe folk med at rejse oftere! Vi har satset på godt købsmandskab og i høj grad god kundeservice.

Backpackerlife.dk forhandler alt fra rygsække over til rejseudstyr. Er du helt i tvivl om hvad du skal købe på din første tur, så har vi lavet pakketilbud, hvor du kan spare penge og samtidig få alt relevant til din backpacking rejse samlet i én pakke. Læs mere om de 3 pakker her.

Smid en kommentar