Backpacking i Australien: Australiens 7 vildeste udkigsposter

Jeg har selv været i Australien, men kun for en kort periode. I min længsel efter at komme tilbage til landet, har jeg fundet 7 af Australiens vildeste udkigsposter. Backpacking i Australien er dyrt, men fantastisk. Her er lidt rejse inspiration til din næste tur down under:

Twelve Apostles

Selve vejen til de tolv apostle er flot. Man skal kører af Great Ocean Road, som er Australiens svar på amerikanske Highway 101. Er du til surfing er der også rig mulighed for det her.

Sydney

Når man backpacker i Australien er det umuligt at komme udenom Sydneys operahus – som er designet af den danske arkitekt Jørgen Utzon. Hvis du vil ind og se et show i operaen bliver det dog en dyr fornøjelse!

Blue Mountains

Blue Mountains er for nyligt enstemmigt blevet kåret til et World Heritage Site. Og dette af gode grunde!

Byron Bay

Byron Bay er verdenskendt som et backpacker paradis. Her finder man præcis den australske surfer stemning, som mange leder efter. Det er mulgit at feste ved Cheeky Monkey natten ud. Eller måske slappe af ved en lounge ved stranden? Og glem ikke, at der her er rig mulighed for at surfe!

Indian Head, Fraser Island

Indian Head på Fraser Island er endnu et smukt sted at besøge. Her er det muligt at se hajernes skygge når de svømmer rundt på spidsen af øen. Eller tag en firehjulstrækker og kør rundt på sandstrandene. Øen byder efter en lang dag på en fantastisk solnedgang mens du campere.

Whitsunday Islands

The Whitsunday Islands er et ubegribeligt smukt sted. Sandstrandene er fyldt med noget af verdens fineste sand. Det er faktisk det sand, som man har lavet Hubble Teleskobet af! Sandet på øen er faktisk så fint, at man kan bruge det til at rense ens tænder med! Bare husk ikke at sluge det!

Great Barrier Reaf

Dette er på alle backpackers must-do liste når de skal praktiserer backpacking i Australien! Great Barrier Reaf er verdens største levende organisme, og det skuffer bestemt ikke! Det er virkeligt et af verdens vidundere, og det er et unikt dykkerparadis.

Der er meget at se og opleve mens man backpacker i Australien! Skal du selv en tur down under, så glem ikke vores 14 tips til din første backpacking tur i Australien!

Støt holdet bag We Backpack

Folkene bag We Backpack er blevet iværksættere, og har startet backpacking webshoppen Backpackerlife.dk, med en tro på, at vi kan hjælpe folk med at rejse oftere! Vi har satset på godt købsmandskab og i høj grad god kundeservice.

Backpackerlife.dk forhandler alt fra rygsække over til rejseudstyr. Er du helt i tvivl om hvad du skal købe på din første tur, så har vi lavet pakketilbud, hvor du kan spare penge og samtidig få alt relevant til din backpacking rejse samlet i én pakke. Læs mere om de 3 pakker her.

Smid en kommentar