Konkrete priser på backpacking i Indien, Thailand, Nepal, Vietnam m.m.

Normalt linker vi ikke til engelsk materiale, men disse budgetter er fortræffelige og vil bidrage positivt til et billede af, hvad backpacking i Sydøstasien koster. Her er eksempler på backpacking i Sydøstasien (Thailand, Cambodja, Vietnam, Laos) og konkrete tal på en backpacker tur til Nepal, Indien og Sri Lanka.

Siderne giver konkrete priseksempler på hvad en backpacking tur til Thailand koster, eller hvorvidt det er dyrt at leve gennemsnitligt i Indien. Der er budgetteret med næsten samtlige remedier man som backpacker vil bruge i løbet af en tur.

Slutteligt har siden en glimrende matematisk formel, som gør at man kan overføre sin backpacking rejselængde, så man kan se hvor dyr ens egen tur vil blive – om den så varede 40 dage eller måske 200!

Link til backpacking budget i Sydøstasien (Thailand, Vietnam, Cambodja, Laos)

Link til backpacking budget til Indien, Nepal & Sri Lanka

Støt holdet bag We Backpack

Folkene bag We Backpack er blevet iværksættere, og har startet backpacking webshoppen Backpackerlife.dk, med en tro på, at vi kan hjælpe folk med at rejse oftere! Vi har satset på godt købsmandskab og i høj grad god kundeservice.

Backpackerlife.dk forhandler alt fra rygsække over til rejseudstyr. Er du helt i tvivl om hvad du skal købe på din første tur, så har vi lavet pakketilbud, hvor du kan spare penge og samtidig få alt relevant til din backpacking rejse samlet i én pakke. Læs mere om de 3 pakker her.

2 comments

  1. C

    Hej hvad vil være smartest at rejse med af betalingskort hvis man skal til Asien? (Laos, Cambodija, thailand osv)

  2. L

    Hej Charlotte.

    Det er klart bedst at lave en blanding af at have kontanter på sig (lokal valuta), nødkontanter i form af USD, som er lettest at omsætte til lokal valuta (plejede selv at have minimum 70 USD på mig altid) og så rejste jeg med to betalingskort. Et VISA Dankort og et Mastercard. Havde mit visa på mig og mit mastercard i tasken, så hvis jeg mistede tasken eller blev bestjålet, så havde jeg det andet 🙂

Smid en kommentar