5 byer du bør besøge som backpacker

5 byer du bør besøge som backpacker

Den ideelle backpackertur byder både på storslået natur, fremmed kultur, historie og byliv. Mange af de populære og backpacker-gearede byer rundt om i verden, byder på en uimodståelig kombination af ovenstående.

En af de bedste måder at opleve verden på, er ved at besøge de største byer. Disse giver dig rig mulighed for at opleve kulturen på flere niveauer og derudover besøge ikoniske steder og verdensberømte attraktioner. Der udbydes fortsat flere og flere billige flybilletter til Barcelona, New York og mange andre fantastiske byer. Dermed er mange storbyer realistiske rejsemål – selv hvis du rejser på et stramt budget.

Selvom det ikke er de byer, der typisk dukker op, når man skal planlægge sin backpackertur, vil vi helt klart anbefale, at du som backpacker lægger vejen forbi disse fem byer:

1. London

London er en af de mest multikulturelle byer i hele verden og er hjemsted for en svimlende række kulturer og turistattraktioner. Desuden er der rig mulighed for at forkæle smagsløgene på en af Londons mange, helt fantastiske, restauranter. Koncerter, teaterforestillinger o. lign. er lige så spændende og fængende som folket selv, men du behøver ikke købe billet for at opleve byen – gå bare en tur gennem byen, besøg en af de historiske pubs og indånd den multikulturelle atmosfære i denne summende storby.

2. Shanghai

Shanghai er en af Kinas mest moderniserede byer og er uden tvivl et besøg værd. Gucci butikker og gourmet restauranter er tilstede for eliten i byens businesskvarter, dog side om side med mere traditionelle kinesiske kulturoplevelser. For at få en smagsprøve på det gamle Shanghai, tag da forbi Yuyuan Gardens, og for at opleve det nye skal I ikke længere end til Pearl Tower.

3. Rio de Janeiro 

Rio er den nye stjerne på listen. Som fremtidig vært for FIFA World Cup i 2014 og for de Olympiske Lege i 2016, er byen uden tvivl på vej i den rigtige retning. Det mest ideelle tidspunkt at aflægge byen et besøg er i februar, hvor bankende sambarytmer og storslåede kostumer omdanner hele byen til en stor fest. Karnevallet i Rio De Janerio betragtes som verdens største, og der er ikke mindre end to millioner feststemte mennesker på gaden – om dagen! Dog er byen, indiskutabelt, værd at besøge året rundt og indeholder et utal af fantastiske steder, som vi vil gå mere i dybden med i fremtidige artikler.

4) Barcelona

 

Barcelona er både en klassisk europæisk by og også Spaniens mest backpackergearede by. Denne fantastiske by opleves bedst ved på gåben at bevæge sig igennem de storslåede, men samtidig også hyggelige, gader. Vi vil helt klart anbefale det spanske køkken, som bedst opleves på en af de lokale cafeer, hvor både maden og stemningen er indbegrebet af Spanien. Et godt tidspunkt at besøge byen er under Festes de la Mercè, der finder sted d. 24 september. Byen vrimler med spektakulære shows, der har det til fælles, at de fejrer den lokale og spanske kultur. Og det kan du jo ligeså!

5) Toronto

Toronto er en af de mest oversete storbyer i hele verden og når et multikulturelt niveau, der kan sammenlignes med det, vi ser i London. Den canadiske musikscene stortrives i byen og er både banebrydende og folkelig på samme tid. Desuden må du ikke gå glip af byens restauranter. Du finder alt lige fra små lokale spisesteder til store festlige opsætninger. Desuden er Toronto stedet, hvor du finder noget af det bedste asiatiske mad i Canada.

Hvilke byer ville du have på listen og hvorfor? – Smid engelig en kommentar nedenfor!

Støt holdet bag We Backpack

Folkene bag We Backpack er blevet iværksættere, og har startet backpacking webshoppen Backpackerlife.dk, med en tro på, at vi kan hjælpe folk med at rejse oftere! Vi har satset på godt købsmandskab og i høj grad god kundeservice.

Backpackerlife.dk forhandler alt fra rygsække over til rejseudstyr. Er du helt i tvivl om hvad du skal købe på din første tur, så har vi lavet pakketilbud, hvor du kan spare penge og samtidig få alt relevant til din backpacking rejse samlet i én pakke. Læs mere om de 3 pakker her.

Smid en kommentar