Glem Politikens rejsebøger – Oplev New York på egen hånd!

Der er mange som køber Politikens rejsebøger. Og de kan også være fine til nogle formål. Men når et rejsemål som New York er så velbesøgt, er der andre måder man kan opleve storbyen på. Et godt råd er, at henvende sig ved nogle af de små kiosker eller gadevogne som er overalt i byen. her sælger de ofte både aviser, blade og magasiner. Og her kan man let spørge sælgeren om gode lokale seværdigheder, eller man kan købe et blad, der beskriver hvad der sker i byen i netop den tid hvor du er der!
Tag ind og se et skuespil, kom på en udstilling, se en koncert der spilles sammen aften – eller gør noget helt tredje!

Det er specielt i storbyer som New York man kan få meget ud af disse guides. Byen har et pulserende natteliv, og der sker altid noget. Og så hjælper det selvfølgelig også at NewYorkerne er meget venlige og snakkesalige.

Støt holdet bag We Backpack

Folkene bag We Backpack er blevet iværksættere, og har startet backpacking webshoppen Backpackerlife.dk, med en tro på, at vi kan hjælpe folk med at rejse oftere! Vi har satset på godt købsmandskab og i høj grad god kundeservice.

Backpackerlife.dk forhandler alt fra rygsække over til rejseudstyr. Er du helt i tvivl om hvad du skal købe på din første tur, så har vi lavet pakketilbud, hvor du kan spare penge og samtidig få alt relevant til din backpacking rejse samlet i én pakke. Læs mere om de 3 pakker her.

Smid en kommentar