Jordomrejse – Holder buget?

Rejseforum Verdensdele Asien Jordomrejse – Holder buget?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5578
  jordomrejse.com
  Deltager

  Hejsa. Vi er to friske drenge som skal på vores livs oplevelse.
  Vi har allerede købt og betalt for det meste af rejsen. Alle flybiletter, billeje, Greyhound pas osv er betalt. Vi tager allerede afsted 1. feb. Som om små 10 dage!

  Vi skal være afsted i lige over 5 måneder.
  1 Måned i Thailand
  1 Måned i Kina
  14 dage i Sydkorea
  14 i Japan
  1 uge med øhop i Fiji(All inclusiv, er også betalt)
  21 dage i Australien
  5-6 uger i USA(Billeje, som også er betalt)

  Her til kommer spørgsmålet, om hvor vidt vi har nok “lommepenge” med. Vi skal “kun” bruge penge på Hostels, mad og opleveser.

  Vi har tilsammen små 110.000 til dette. Så lidt over 20.000kr om måneden for os begge. Tror i det er noget der holder? Vi har allerede brugt 70.000kr på Fly, billeje, visums, Fiji osv. Så vi har ikke meget mere end 110.000 tilbage til de 5 måneder.

  Hilsen os

  #5598
  Lars Kjær
  Keymaster

  Hej med jer,

  Det lyder som en fantastisk tur! Jeg tror bestemt i har penge nok itl at rejse for, og nok også nok til at i vil kunne komme hjem med penge på lommen. Ligeså dyrt det er at rejse i Japan, Australien og USA ligeså billigt er det at rejse i Sydøstasien.

  Da jeg rejste i USA (som sammen med Japan må være det dyreste sted på jeres tur) brugte jeg i snit 650 DKK per dag. Men det var inklusiv fly, billeje, overnatning, mad, oplevelser (herunder sådan noget som Universal Studios i LA der kostede 100 USD i entre). Så ud for det vil i bruge ca. 18k per mand. Men i kraft af i har købt alt det dyreste, kan man godt forvente at kunne leve for ca. 400 kr per dag i USA, dvs. ca. 11k om måneden. Så i USA vil det være noget dyre, men i spare mange penge i fx Thailand hvor i vil kunne leve for 150 kr om dagen.

  I kan prøve at læse lidt mere om priser for at backpacke her: https://webackpack.dk/konkrete-priser-paa-backpacking-indien-thailand-nepal-vietnam/ og https://webackpack.dk/hvad-koster-det-at-backpacke/

  Er i på jagt efter billigt rejseudstyr kan jeg anbefale https://backpackerlife.dk/ 🙂

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.