Glem Politikens rejsebøger

Politikens rejsebøger er fine, men ønsker man at opleve en storby på en lidt anden måde end alle de andre turister, kan det anbefales at henvende sig ved de små kiosker eller gadevogne, der sælger aviser og blade og spørge efter et blad eller avis, der beskriver hvad der sker i byen i denne uge.

Specielt i New York er der rigtig gode by-guides som New Yorkerne også selv bruger. New Yorkerne er desuden rigtig glade for at snakke og hjælpe, så hvis man spørger efter en god blad-guide er det næsten helt sikkert at man får nogle gode tips med på vejen, og til tider endda tilbud om et job i avisboden med i købet.Og så kan man jo også lige købe lidt kanel-tyggegummi, nogle Twizzlers og en pakke Parliament når man nu alligevel er ved en kiosk.
New York er helt klart en oplevelse man skal unde sig selv. New Yorkerne er et helt specielt folkefærd, gør dig selv den tjeneste at snak med nogle af dem. Du glemmer aldrig den dag du mødte en ægte New Yorker.

Støt holdet bag We Backpack

Folkene bag We Backpack er blevet iværksættere, og har startet backpacking webshoppen Backpackerlife.dk, med en tro på, at vi kan hjælpe folk med at rejse oftere! Vi har satset på godt købsmandskab og i høj grad god kundeservice.

Backpackerlife.dk forhandler alt fra rygsække over til rejseudstyr. Er du helt i tvivl om hvad du skal købe på din første tur, så har vi lavet pakketilbud, hvor du kan spare penge og samtidig få alt relevant til din backpacking rejse samlet i én pakke. Læs mere om de 3 pakker her.

Smid en kommentar