iJourney: Fordele ved at rejse alene

At rejse med andre er helt fantastisk. I kan planlægge jeres tur sammen, dele begejstring og glæde jer til jeres livs eventyr, og desuden kan i lære hinanden meget bedre at kende på turen. Det er derimod en mere eller mindre umulig opgave at være enig med sin rejsekammerat hele turen igennem, og derfor skal der ofte indgås kompromisser. Der er selvfølgelig ingen regel uden en undtagelse, men næsten alle vil på et tidspunkt overskride hinandens grænser på den ene eller den anden måde. At rejse sammen kan være den ultimative test for lange venskaber og forhold.
Det betyder selvfølgelig ikke, at du aldrig skal rejse med venner og familie igen! Vi ved at det at rejse alene er udfordrende på en anden måde, er langt fra tiltaler alle. Ydermere er vi overbeviste om at ALLE bør rejse alene mindst en gang i livet. Det er der rigtig mange grunde til – og det kan alle der har rejst alene bekræfte.

Fleksibilitet:

Ho hej kaptajn – du har overtaget styringen! Hvis du vil blive, så bliv. Hvis du vil videre, så tag videre. Hvis du vil klæde dig ud som pingvin og drikke fuld med de sjove japanere du har mødt på dit hostel, ja så er der ingen der holder dig tilbage. Du skal ikke bekymre dig om at gøre nogle sure hvis du ændre planer for din tur. Det er 110% op til dig hvad du gør, hvor du tager hen og hvem du tilbringer din tid med. Nyd det!

Ingen drama er garanteret:

At støde på andre backpackere på din tur og rejse rundt med dem er en meget almindelig ting at gøre når du rejser alene. Der er kun en (dog meget væsentlig) forskel på at møde nogle mens du er på farten og på at rejse med nogle du kender – der er ingen der siger i skal blive sammen hele turen igennem. Hvis personen du møder ikke er helt så cool at rejse med som han var at feste med på Koh Phangan, så er det bare at tage videre alene.

Nemt at møde nye:

Hvis du har tendens til at være en smule genert og ikke er den bedste til at snakke med fremmede, så er der ikke noget at være bange for.
Andre backpackere – særligt andre solo backpackere – opdager hurtigt at du rejser alene. Det gør det mege nemmere for andre at skabe kontakt til dig. Du er nemmere at komme i snak med, fordi du ikke har travlt med at tale med din rejsekammerat. Så simpelt er det.

Du lærer dig selv at kende:

Har du nogensinde været usikker på hvordan fremmede vil reagere på din personlighed? Rejser du alene vil 99,% af dem du møder være fremmede. Det er den perfekte hvorpå du kan finde ud af hvordan du og din væremåde egentlig modtages. Når det kommer til at udvikle sociale kompetencer, så er det at rejse alene den absolut bedste træning du nogensinde kan få. Det kan ikke understreges nok: Du lære ubeskrivelig meget om dig selv ved at lære en masse nye og forskellige mennesker at kende på kort tid. Når du vender hjem har du sikkert en helt masse nye venner på Facebook, men den person du med garanti lære meget bedre at kende er dig selv!

Har du erfaring med at rejse alene? Så del dem gerne i kommentarfeltet herunder.

Støt holdet bag We Backpack

Folkene bag We Backpack er blevet iværksættere, og har startet backpacking webshoppen Backpackerlife.dk, med en tro på, at vi kan hjælpe folk med at rejse oftere! Vi har satset på godt købsmandskab og i høj grad god kundeservice.

Backpackerlife.dk forhandler alt fra rygsække over til rejseudstyr. Er du helt i tvivl om hvad du skal købe på din første tur, så har vi lavet pakketilbud, hvor du kan spare penge og samtidig få alt relevant til din backpacking rejse samlet i én pakke. Læs mere om de 3 pakker her.

Smid en kommentar