Nyheder fra hele verden

Når man sidder hjemme i Danmark og enten drømmer sig væk på sin næste backpacker rejse, eller måske er i gang med planlægningen, er det meget relevant at følge med i nyhederne rundt omkring i verden. Under planlægningen af ens rejseprogram er det ofte på en baggrund bestående afparametre som vejret, priserne osv. Men overvejelser vedrørende det politiske klima, ustabiliteten i landet, krig, hungersnød og meget mere er mindst ligeså relevant. Konkrete nyheder får man gennem nyhedsmediet Verdensnyt, som beskæftiger sig med nyheder, som sjældent ser de danske mediers søgelys.

Disse nyheder kan også være meget behjælpelige, hvis man som backpacker og ikke har et fastlagt rejseskema. På denne måde kan man følge godt med i u-landenes tilstand. Dette er specielt interessant, hvis man rejser i mere underudviklede lande og tager turen som den kommer undervejs! Derudover er det generelt interessant at følge med i de mere brede nyheder fra alle verdens afkroge.

Vi benytter os her på We Backpack af et nyhedsfeed fra Verdensnyt.dk. Det vil sige, at man altid kan finde de nyeste nyhedsoverskrifter om den mere fattige del af verden nederste til højre på vores side.

verdensnyt-logo3

Kort om Verdensnyt

Vi skriver artikler, som aldrig eller sjældent ses i andre medier. Fokus er på verdens fattige lande, men vi interesserer os også for særlige temaer som kampagnen “Verdens Bedste Nyheder”, børn, kvinder, arbejdsmarked, USA 2012, klima og miljø m.fl. Siderne er primært udgivet af Dan Larsen.

Hjælp til studerende

Udover at få verdensnyhederne, så ved vi også at der er mange af vores læsere, som er studerende. Og her der en masse hjælp at hente til alle former for fag du skulle bruge – om det er lektier, eksaminer eller noget helt tredje. F. eks. kan du få hjælp til noter til dine fag – en stor hjælp til dine eksaminer. Det er vigtigt at både benytte sig af nyheder fra hele verden, men også at få den hjælp man kan få hvor det giver mening. Læs mere på https://inspo.dk/

Støt holdet bag We Backpack

Folkene bag We Backpack er blevet iværksættere, og har startet backpacking webshoppen Backpackerlife.dk, med en tro på, at vi kan hjælpe folk med at rejse oftere! Vi har satset på godt købsmandskab og i høj grad god kundeservice.

Backpackerlife.dk forhandler alt fra rygsække over til rejseudstyr. Er du helt i tvivl om hvad du skal købe på din første tur, så har vi lavet pakketilbud, hvor du kan spare penge og samtidig få alt relevant til din backpacking rejse samlet i én pakke. Læs mere om de 3 pakker her.

Smid en kommentar